Geniet thuis van de lekkere gerechten van onze brasserie

We hebben aan alles gedacht om u het leven een stuk gemakkelijker te maken. Met een complete en gevarieerde kaart. Gerechten die gemakkelijk op te warmen zijn. Voor elk wat wils. Voor groot en klein. Voor grote eters en fijnproevers.

Over ons

Met La Brasserie @Home bouwen we voort op onze bijna 20 jaar ervaring en expertise als restaurateurs en onze ambitie sinds dag één: mensen laten genieten. We willen u en uw smaakpapillen verwennen. Met La Brasserie @Home spelen we in op uw wensen. Gedaan met wachten tot u aan de beurt bent. Schotels onder waarborg die u rechtstreeks in de oven kunt zetten. Oogstrelende presentaties voor uw gasten.

Producten van
hoge kwaliteit

Met La Brasserie @Home geniet u van gerechten die we zelf klaarmaken met producten en ingrediënten die we met zorg selecteren op de markt en/of bij onze ambachtelijke leveranciers. We hebben dagelijks verse leveringen, wat u een versheid garandeert die u smaakt.

Bereid door
echte koks

Onze gerechten worden uitsluitend ter plaatse bereid. Vol passie en emotie blijven onze ervaren chef-koks onze filosofie trouw. Ze zijn veeleisend en zorgen voor royale porties.

Oog voor
het milieu

We moeten meer verantwoord gaan leven en consumeren. Daarom geven we er de voorkeur aan om lokale producten van landbouw in eigen land te gebruiken. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Daarnaast bieden we u voor uw bestelde gerechten keuze uit een gratis optie en een optie tegen betaling. Ofwel kiest u voor onze schotels onder waarborg (serviesgoed). Ofwel kiest u voor onze recycleerbare petverpakking op basis van gerecycleerd plastic.

Onze gerechten bij u thuis in
4 stappen

Ik wil bestellen
 • 1

  Stel uw menu samen

  Selecteer de gewenste gerechten en het gewenste aantal

 • 2

  Log in

  Maak snel een account. Hebt u al een account? Log in

 • 3

  Betaal uw bestelling

  Betaal uw bestelling en kies de gewenste datum en tijd voor het afhalen. Alles zal klaar zijn

 • 4

  Laat het u smaken

  Geniet evenveel van het eten als wij hebben genoten van het klaarmaken

X

Kies Uw restaurant

Selecteer eerst de plaats waar u uw bestelling wilt afhalen voordat u uw gerechten kiest

Ontdekken